Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

à la καραόλους

Σήμερα θα σας πώ μια ίστορια με τους καραόλους. (αληθινή). Μιαν φορά τζιαι ένα τζιαιρό....

Ξυπνά μιαν μέρα πανικόβλητος ο τζίηρης μου τζιαι αντιλαμβάνεται ότι έβρεξε. Βουρά αμέσως στον ‘ big bro’, φακκά την πόρτα, αλλό λίον να την σύρει κάτω,τζιαι ο  big bro πετάσσεται ίσσια πάνω. Ήταν 6 η ώρα, πρίν να αλλάξει η ώρα κόμα. Νέφκει ο ένας του άλλou με βλέμμα δολοφονικό, κοιτά τον καλά, κοιτά τον τζιαι ο τζίηρης μου, σιωπούν λιη ώρα, τζιαι τελικά μιλά ο τζιήρης μου τζιαι λαλεί με μια φωνή βαρετή , ‘πάμε καραόλους’. Στο τσακ μπαμ εφορήσαν το στρατιωτικό τους το παντελόνι, τα άρβυλα τους, μαυρη φανέλα τζιαι επίασαν τζιαι το κίνητό τους. Full παραλλαγή να μεν τους πάρουν πρέφα οι καραόλοι. Φτάνουν στον πιο έρημο τζιαι άβατο βουνό τζιαι ξεκινούν την ανίχνευση. Αθόρηβοι, προσηλωμένοι τζιαι τζιημησμένοι ψάχνουν σσιηφτοί να έβρουν καραόλους. 

Προχωρούν καλά, γεμώνουν με γρήγορο ρυθμό οι σίκλες.  Ο big bro αμαν έβρησκε τρεις-τρεις μαζί ελάλεν ‘μα δε τους τούτους που εκλικκώσαν’ τζαι εσσιέρετουν. Μάλλον εν παρτούζα που εκάμναν αλλά κρίμας, τωρά έπρεπε να συνεχίσουν μες την σίκλα. Εγεμώσαν τρεις σἰκλες.

Ξυπνώ τζιαι εγώ τζιαι ο ‘bro 2’ τζιαι εν βρίσκουμε κανένα σπίτι. Ρε επείαν εκλησσία; Μα εν πολλά πρωί. Ρε επείαν ψάρεμα; Αλλα αφού εν ξερουν να ψαρεύκουν. Αναστατωμένοι εμεις με πολλά αναπάντητα ερωτήματα έιμασταν σε ετοίμότητα να ιδοποιήσουμε την αστυνομία σε 24 ώρες. Αστιεύκω φυσικά, επήαμεν τζαι  εξανατζοιμηθήκαμε.

Ακόυμε το αυτοκίνητο να παρκάρει στο garage. Μετά φωνές, πανίκος. Εν εξέραμε τι εγίνετουν. Το μόνο που ακούαμε ήταν συνέχεια να φωνάζουν ελάτε να δείτε. ……,Τζοιμούμαι. Έλα να δείς. Τζοιμούμαι. Εν πολλοί..Θορώ τους ύστερα.  Παμέ τζιαι αντικρίζουμε τούτο το θέαμα. 


Επιαν μας το παράπονο μετά τζιαι ότι εμας εν μας θέλουν πιον στην οικογένεια. Γιατί να μεν μας ξυπνήσουν τζιαι εμάς να παμε;;;;;;

Να μεν σας τα πολυλογώ, εψες μόλις εσχόλασα τζιαι επήα σπίτι, αλλο λίο να σπάσει το ρουθούνι μου που τες μυρωθκιές των φαγιών. Εδιοργανωσεν ο τζιήρης μου τζιαι η μάνα μου πάρτυ καραόλου σπίτι μου. Ναι καλά ακούσατε, Παρτυ καραόλων. Τρείς σίκλες. Είσχεν 3 λογιών, στιφάδο, με το ρύζι τζιαι στα κάρβουνα. Εφάμεν για ούλλους σας μεν αγχόνεστε.


 Αιωνία σας η μνήμη καραόλοι! 

..Και ζήσαν αυτοί καλά τζιαι εμείς ακόμα να τους χωνέψουμε.


Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Γυναίκα Vs Γήπεδο 1-0

Κουρτισμένη εγώ ολόκληρη την βδομαδα που μας επέρασε να πάω να δω μάππα. (Για να έχω τζαι εγώ κάτι να λαλώ με τα κοπελούθκια στα καφέ. Αφού για τίποτε άλλον εν μιλούν.) Έρκεται το Σάββατο, αγοράζω το εισητήριο μου τζιαι πάω. Εφόρησα το σάκκο μου τζαι τα στραβά μου να είμαι έτοιμη. Έκατσα τέλια πάνω, επροσηλώθηκα να καταλάβω τζιαι εγώ τι γίνεται.

Εκ πρώτης όψεως, ωραίο, φρεσκοκουρεμένο το γρασίδι. Ποιος τους το σάζει ρε παιδί μου; Εν τζαι καλλιτεχνικά κουρεμένο λούρες λούρες. Εμάς σπίτι μόνο το χώμα έμεινε. Βάλλουν του λίπασμα; Κάθε πόσο το ποτίζουν; Κάμνουν κανένα cocktail party αν δεν έσσιει μάππα;

Καλαν μεν νομίζετε ότι μόνο το γρασίδι εθόρουν. Είδα τζιαι τους παίχτες που επιένναν πάνω κάτω. Πόσα πιερώνουν τούτοι για να βουρούν μες τούντο γρασίδι; Εγώ πάω γυμναστήριο πάσ’ το δρόμο ή κανένα ποδηλατούι τζαι διώ 50 ευρώ. Μα πόση ώρα να βουρούν πάνω κάτω; Εφκήκεν η ψυσχιή μου μόνο που τους εθώρουν.

Το καλύτερο εν σας το είπα, σαν βουρούν ππέφτουν χαμέ. Θώρε τον γιο μου ομπρός σου, που κάθε λίο λατσίηζεσαι. Μα δηλαδή να μας κάμουν καρδιάκους; Να αγχώνουμαι εγώ τζιπάνω ότι επάθαν ανακοπή καρδίας, η εγκεφαλικό, ή εσπάσαν τα πόθκια τους ή τα παΐθκια τους τζιαι μετά που πέντε δευτερόλεπτα που επαίξαν το θέατρο τους να σηκόνουνται σαν κύριοι τζιαι συνεχίζουν να βουρουν; Μα νομίζετε εννα με πελλάνετε εσεις εμένα;

Εφκαλα τζιαι συμπέρασμα γιατί παν μάππα οι  άντρες. Επειδή εν όπως τον καφενε. Μπορεί να μεν ξέρει ο ένας τον άλλο αλλα να δείς που κόφκουν τζιαι τες κουβέντες τους. Πρίν να αρκέψει το match κάμνουν τες τόκκες τους. Ύστερα που ξεκινά, λαλεί κάποιος πού την άλλη άκρη κάτι τζιαι πετάσσεται ο άλλος που εν 10 μέτρα πιο μακριά τζιαι απαντά. Πόσο μπροστά ας πούμε! Ούτε το viber εν πιάνει τόσο μακρυά. Εμείς στο facebook ισσια που συνεννοούμαστε στο chat.


Αιστον μπελά εν εκάμναν με ησυχία να συγκεντρωθούμε για να καταλάβω τζιαι εγώ πότε εν οφφ σαιτ, κκορνερ , φαουλ, ππέναλτυ. Τι τους φωνάζετε ρε; Με το να φωνάξεις ‘σσιούτταρε ρε’, ‘οι ποτζιή’, ‘μα τι κάμνει ρε τουτος’,’εν μεγάλο είδος  γαουρόσπορου (εν ξερω καν τι εννόουσεν ο κύριος)’ εννα σας ακόυσει ο παίχτης η ο διαιτητής; Μόνο εγώ τζιαι αλλό 5 σε ακόυσαμε τζιαι ναι έθελα να σου την γυρίσω πας την κκελέ να σιωπήσεις. Ε μα πόση ώρα να ξυτιμάζεις τζιαι να λαλέις αρλούμπες.

Σε κάτι φάσεις αρκέψαν τζαι ελαλούσαν συνθήματα. Οργανωμένα, ούλλη η κερκίδα μαζί. Με μαέστρο θέμας. Έσχει τζαι καλοφωνάριες α! Μα ποιος τους τα γράφει; Ο φοίβος; Το σφύρα καλά, σφύρ καλά… με το σφύριξα τζαι έληξες ήντα σχέση έχουν;

Τα καθίσματα εν ήταν καθόλου αναπαυτικά. Εγύρισα πλευρό, έβαλα το ποί μου πάνω τ’αλλου, εγύρισα το άλλο πλευρό, άπλωσα τα ποθκιά μου στο μπροστινό κάθισμα, έκατσα πάστην τζεφαλαρκά, εσυκώστηκα, εξαναέκατσα, αλλά τίποτε, επόνησα τον πισηνό μου. Εννα τελειώσουν;Μα πόση ώρα πάει η μάππα; Εν επαίρναν η ώρα. Ακόμα έσχιει; Άτε ρε κοπέλλια. Βουράτε τζαι νάκκον έσσο σας.


Eυτυχώς αγόρασα μιαν κούπα τζιαι ένα χυμό στο διάλειμμα τζιαι απόλαυσα τζιαι εγώ κάτι!

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Όι, εν πάμε καλά

Το λοιπόν κοράσες τζιαι παίδες. Σήμερα θα εναντιωθώ στη μόδα. Πείτε με κομπλεξικιά, αθκιασερή, τυφλή τζιαι υστερική αλλά μιαν άποψη τα γέριμα τζιαι λίο γούστο έχω το. Τζαι ας μεν με έπιασε δουλειά η maroullas fashion.


What the actual fuck είναι τζιήντα μπηχλιμπίδια που βάλλετε πας την κκελλέ σας σαν να έισαστε η Κλεοπάτρα; Άιστον μπελά εν μου φαίνεται με άνετο, σίουρα βαρή τζιαι κανένα κιλό. Τζιαι να πεις πάει σας; Εεεεμμ....οι ακριβώς. Τουλάχιστον κρατάτε απόσταση γιατί αν πούμε τζιαι κουτουλλήσουμε ενα μας την σσιήσετε.

Τα παπούτσια που εν πλαστικά με χοντρό τακούνι να υποθέσω ότι χρησιμοποιάτε τα για τρυπιτό να πληνύσκεται τα χόρτα σας; Εν δρώνει το πόι σας μες το πλαστικό; Όξα φορείτε τα που λούνεστε για να μεν πατάτε χαμέ; Με κλάτσες πάσην;

Οι μπότες αθλητικό τι είναι; Μπορείτε να παίξετε τζιαι μάππα δηλαδη; Ακόμα εν το εκατάλαβα, τάχα θέλετε που την μια να φορείτε αθλητικά αλλά που την άλλη είσαστε κοντές τζιαι προσθέτετε αλλο 10 cm που πίσω; Ε πε τε μου το έτσι να καταλάβω.

Πάμε στα σάνταλα για αντρες...δε τε τα λίο ασπούμε...Ο ΜΟΝΟΣ  λόγος να τα φορέσετε είναι για να καταλάβουμε εμείς οι κορασιές αν είσαστε ΕΛΛΗΝ (δείτε προηγούμενο post).


..........Έμεινα χασκιασμένη...Please stop it....

Πουκάμισα με σχεδια για άντρες. Ωραίο το πουκάμισο δεν λεω, κομψό και sexy αλλά τζιήντα υπερβολικά σχέδια τάχα καλα στυλάτος τι είναι; Τζαι εμείς που γυρεύκουμε straight άντρες, ως τωρά ήταν ένα σήμα τούντο στυλ πουκάμισο ότι δεν είσαστε ποτζιήνο που γυρεύκουμε. Τωρά εγίναμεν όλοι για όλους.Τζαι συγχύζουντε οι μιτσιές.


Πάω να στείλω το blog μου σε ούλλες τες ράφτενες του κοσμού (ουυ sorryyy fashion designers) να με μισήσουν.

ΥΣ 1. Αμαν φκάινετε με φίλες σας μεν φορέιται ούλλες τα ίδια παπούτσια. Εκτός αν εν converse. Διαφορετικό χρώμα.
ΥΣ 2. Μεν κλείετε τζιαι το τελευταίο κουμπί του πουκαμίσου, όπως τους φλώρους
ΥΣ 3. Θέλετε να πείτε αγοράζετε τα τούτα ή εν δώρο μες την τυχερή σακκούλα;

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Tα στημένα

Εν τζιαι 'να σπάσω, έννα πώ τες κατζίες μου.

Πρώτον, αγαπητοί μου ανίδεοι συμπολίτες αυτού του γέριμου τόπου, πώς μπορείτε να αποκαλείτε μωρά τα αυτοκίνητα με τζιήντο τεράστιο exhaust που άνετα φορεί την κελλέ μου μέσα (τζιαι όποιαδήποτε κελλε) τζιαι το φτερό που πάνω που το καπό; Μωρό χαρακτηρίζεις μια δίμετρη αππάρα με ωραία πλούσια ‘μάτια’ που πάνω απ’όλα έσχει καλή προσωπικότητα.  Sorry, αλλά εν άσχημα, βασικά όι ασχημα μόνο, αλλά πολλά άσχημα. Εμφανισιακά.

Ο θόρυβος που κάμνει το  exhaust φακκά μου πας την κελλέ. Κάθεσαι εσύ στο café σου τζιαι προσπαθάς να κόψεις καμιάν ωραία κουβέντα με την παρέα σου τζιαι περνά ο ‘κίλλης’ με την τσιακκιλομηχανή του τζιαι πρέπει να κάμουν ούλοι μονόλεπτη σιγή να περάσει μπας τζιαι ακόυσουμε τι λαλούμε. (‘ναι ρε εγυρίσαμε ούλοι τζιαι εθωρούσαμεν σε όσπου να περάσεις.επνασες τωρά;). Τζαι ο κύριος να πατά ρυθμικά την πεζίνα τζαι να νομίζει ότι εν σε drifting show.
Το φτερό που βάλλετε που πίσω που το καπό σε τι χρησιμεύκει; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι για να τραβάς το καπό να ανοιέι πιο εύκολα, άμαν είσαι φορτωμένη με ψούμνισμα.

Τζαι γιατί το χαμηλώνετε τόσο πολλά το αυτοκίνητο σας; Βαρκούμε να σας περιμένω να το πιάσεται φάρσα τζαι να πηαίνετε σιγά σε κάθε κύρτωμα για να μεν φατσίσει που κάτω.

Τζαι τέλος στο αγαπημένο μου woofer. Μεταξύ μας τωρά: Άμαν φύετε που τον κόσμο χαμηλώνετε το ράδιο γιατί πονείτε την κκελέ σας ένεν; Εν γίνεται να κάμνω shazaam που σπίτι μου τζαι να βρίσκω το τραγούδι που ακούτε.

Τωρά που τα είπα τζαι έπνασα να σας πω τη σημερινή ιστορία του λεωφορείου. Τζιαμέ που εκάθουμουν στο λεωφορείο μου να παω δουλεία τζιαι εχαλάρωσα τέλια, εκάμμησα τζαι άκουα στο βάθος ράδιο. Έπαιζεν κάτι τραγόυδια καθόλου του γούστου μου αλλά εν εσυγκινήθηκα ιδιαίτερα. Εστυλλομάθκιασα σε μια φάση όμως μόλις άκουσα τους στίχους. ‘ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ’ Τιιιιιιι;;;; Άκουσα καλά;; Συγκεντρώνουμε να ακούσω καλα τζιαι όντως ρε παιδί μου τόυτον έιπε. ‘ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ’ Γιατί; Γιατί; γιατί;
Μάναααα, ευκάλαν μας τζαι τραγούδι. Σας ’τον φλόκκο…….Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Four of a kind

Ολόκληρο Π-Σ-Κ εν είχα έμπνευση, έκαμνεν διακοπές ο νούς μου, επίεζα τον να σκεφτεί αλλα ελάλεν ‘ΝΟ SIGNAL, please reboot’. Τελικά ανακάλυψα σήμερα ότι έφκαλλεν δουλειά τόσες μέρες αθόρυβα. Εμελέταν που λαλέιται όυλλον τον γυναικείο πληθυσμό που κινείται στο νησί της αφροδίτης το παρόν στάδιο τζιαι έπερνεν σημειώσεις.  Έχουμε και λέμεν:

1.       Η στυλάτη

Μπορείς να την καταλάβεις που το σοβαρό της ύφος. Εν τόσο σφηγμένη που σπάνια θα την δεις να κάμνει πολλές κινήσεις. Φωρεί ότι θεωρείται ‘extreme’ ( ουυ …παναίρη) τζιαι συνήθως αποράς πως τα εσυνδίασε. Ακολουθά κατά γράμμα τα περιοδικά. Ότι πουν οι ειδικοί ότι εν της μόδας σημαίνει εν μόδα. Μα οτιδήποτε όμως. Η τελευταία λέξη της μόδας είναι το σουτιέ με λίγη φανέλα πάνω του .

Χαρακτηριστικά της έιναι:
 •  Η Michael Κors τσέντα. Τοποθετημένη ακριβός στη μέση του χεριού.   Τζαι το μισό σσιέρη να έχει 87 μοίρες κλίση προς τα πάνω.
 • Στο σσιέρη να φαίνεται καλά το ρολόι μεγάλου μεγέθους (τοίχου)
 • Μαλλί ολόισσιο του κομμωτηρίου.
 • Κόκκινο κοκκινάδι (αν δεν έιναι κόκκινο τοτε πολτό).
 • Δύο στρώσεις σουβά. Αν δεν πιάσει καλά, τζαι τρίτο σσιέρι.
 • Νύσσι τριγωνο. Με τζελ. Γαλλικό. Τουλάχιστον 3 cm μάκρος
 • Τακούνι. Να φαίνεται το νύσσι του μυαλιώνα. Κόκκινο. (αν δεν έιναι κόκκινο τοτε πολτό).
 • Μπλούζα see through.( όπως της Άντρης. Της γενέκας του Νίκου)
 • Τάνκα που να εν δύσκολο να φανεί αλλά να μπορείς να το διακρίνεις.


     2.       Η ροκ ( η κυπραία τάχα ροκ όμως)

Θα την καταλάβεις επειδή ζεί στον κόσμο της. Πολλά χαλαρή και cool συνήθως με μια μπύρα στο χέρι τζιαι το φίλτρο στη γωνιά του στόματος τζαι να μάσσιετε να τυλίξει. Γωνιά όμως ά. Φορεί ότι ήβρεν ομπρός της, κατά προτίμηση μαύρα.

Χαρακτηριστικά της έιναι:
 • Τα converse ή μπότες μαύρες
 • Μαυρο η jean σχοισμένο
 • Ανέμελο μαλλί (κάμνει το να φαίνεται ανέμελο, όπως εξύπνησε τάχα)
 • Μολύβι στα μάτια
 • Πολλά χειροποίητα βραχίολια που συναυλίες, φεστιβάλ κτλ.
 • Κανένα ταττού μικρό.
 • Τάνκα που εν φαίνεται.    3.       Της εκκλησίας

Την Κυριακή μάλλον πάει εκκλησία. Τζαι αν δεν πάει το Σάββατο πάλε εννα ππέσει ως τες 1. Εντοπίζεται έυκολα. Φορεί ρούχα απο την περίοδο 1947-1982 τζιαι φένεται 5-6 χρόνια πιο μεγάλη που την πραγματική της ηλικία.

Χαρακτηριστικά της έιναι:
 • Η φούστα της η κοντή εν κάτω που το γόνατο.
 • Το τακούνι της θυμίζει σου πόθκια του καναπέ.
 • Μπλούζα με λουλούδια, Μοβ κυρίως.
 • Μαλλί μαύρο.
 • Το γυμνό που φαίνεται πάνω της, εν τζείνο του προσώπου τζαι μεταξύ της φούστας τζαι της κλάτσας.
 • Βρατζίν


    4.       Η μιλφάρα (MILF)

Ηλικίας 30-50, με 2-3-4-5 μωρά, χωρισμένη. Λυμένη στα γυμναστήρια τζιαι τις νύχτες στα μπαρς τα clubs (φήμες λαλούν στο aperitivo) τζαι τα μπουζούκια.

Χαρακτηριστικά της είναι:
 •        Προκλητικό ντύσιμο
 •        Η ρόγα του βυζιού συνήθως δεν φαίνεται
 •        Σε extreme καταστάσεις φκένει με την κόρη της (τζιαι εν τζιαι πιο όμορφη, τζαι έμπειρη, τζαι εύκολη)
 •        Καπνίζει
 •        Τάνκα που φαίνεται.Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις δεν  είναι τυχαίες τζιαι ούτε εντελώς συμπτωματικές τζιαι δεν φέρω καμία ευθήνη. Για τοιχόν προβλήματα αποταθείτε στο γραφείο του πολίτη, πιάστε το νόυμερο σας τζιαι περιμένετε σειρά.

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Το δάχτυλο

Ήρτεν η ώρα να πιάσω τζιαι εγώ τη ρήγα, το φάδι ή μιαν ίσια βέρκα, να φορίσω τα γυαλιά μου τζιαι να πάρω το ύφος του δασκάλου.

Το σημερινό μας μάθημα είναι πολλά σοβαρό τζιαι έιναι κατάλληλο για όλους όσους εκάμαν μπάνιο τουλάχιστον τες προηγούμενες 8 ώρες. Τους υπόλοιπους θα τους παρακαλέσω να απομακρυνθούν απο τις οθόνες τους γιατί απλά νεκατσιούμεν τους.

Το θέμα μας σήμερα είναι πως μπορούμε να βρούμε την εθνικότητα κάποιου που τα δάχτυλα των ποθκιών του. ΕΛΑΜίτες, ναι αμφιβάλλω για την ελληνικότητα σας, εν κανεί μόνο να λαλείτε ότι είσαστε έλλληνες τζαι να μας διάτε φυλλάδιούθκια το Σάββατο.

Το λοιπόν αναγνώστες και μη ( οι ‘μη’ εν τζίηνοι που εν θωρούν το feel fαntastic αλλά ξέρουν τα ούλλα τυχαία), θέλω να κάτσετε τζιαι να γύρετε πίσω έτσι ώστε να είσαστε άνετοι. Τωρά φκάρτε τα παπούτσια σας τζιαι αμέσως τες κλάτσες σας. Αρέσκει μου που σας είπα αν δεν εκάμετε μπάνιο εντος των 8 ωρών να μεν το κάμετε. Έδωσεν ως δαπάνω η μυρωθκιά. Το λοιπόν τωρά θέλω να κάτσετε να θωρείτε τα δάχτυλα τον ποθκιών σας τζιαι να με ακούτε προσεχτικά.

Εαν, τα δάχτυλα σας έχουν μιαν περιποιημένη διαγώνια κλίση τζιαι εν συσταρισμένα τότε είστε Αιγύπτιος.


 Τωρά αν τα τρία πρώτα δάχτυλα εν στο ίδιο υψος τζιαι τα άλλα θκιο εν μιτσιά τότε είσαι που την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία . 
 Εάν ο μυαλιώνας σου εν μεγάλος τζιαι τα άλλα τέσσερα δάχτυλα έχουν το ίδιο size, εε είσαι Γερμανός. 
Που την άλλη όμως, ανεν πασανάκατα, δηλαδή ούλλα διαφορετικο size, ή θυμίζουν σου το παιχνίδι Tetris τότε έισαι που τα Βρετανικά Νησιά.


   And finally, αν το δέυτερο σου δάχτυλο εν πιο μεγάλο που τον μυαλιώνα
 σου τότε είσαι Έλληνας.
Μόνο τότε είσαι Έλληνας. Δηλαδή αν εν φάδι ούλλα κάτω κύριε απόγονε τις Κλεοπάτρας, να πάρεις ούλλες τες κουβέντες σου πίσω. Ούτε απόγονος του Μέγα Αλέξαντρου είσαι, ούτε ο παππούς σου εν θαμμένος στην Αμφίπολη. Με τόσες ράτσες που ερέξαν που την Κύπρο, απορώ πόσοι έχουν το δεύτερο δάχτυλο πιο μεγάλο.  Ή αν εμεινίσκαν στο δάχτυλο

Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Το ππόιντ εν οι ελιές όξα η εγγλέζα

Ξημερώνει Κυριακή. Στο αυτοκίνητο εφορτώσαμε καμπόσες σύκλες, μουσχιαμμάες τζιαι την φωτογραφική μας. Εφορίσαμε τα καππελούθκια μας τζιαι εξεκινήσαμε για το χωρκό με τον τζιήρη μου. 

Ελιφκούμασταν κάτι τις τζιαι επιάσαμεν τηλέφωνο τον θείο μου τον διπλόραχο να μας κανονίσει. Στα χωρκά αμαν θέλεις κάτι πρέπει να αναστατωθεί ούλλο το χωρκό. Τα νέα κυκλοφορούν πιο γλίορα τζιαι που τα check in στο Facebook. Ούλλοι ήταν ενήμεροι που ήμασταν.

Πρώτη μας στάση ήταν στο χωράφι μας με τες ελιές. Ελουβήσαμεν καμπόσες για να κάμουμεν τσακκιστές. Ούλλη την διάρκεια εχόννουμουν που πίσω που τες ελιές τάχα να μεν με δει κανένας χωρκανός τζιαι να του γυαλίσω τζιαι να έρτει καμιά νύχτα να με κλέψει . Με λία λόγια να αποφύγουμε το serial drama. Εσσιαστήκαν μας όμως τζιαι αμέσως εφκάλαν μας φωτογραφία τζιαι επποστάραν μας στο Facebook. Ανίδεοι εμεις. Τωρά εννα πρέπει να βάλω κλειωνιά στο παράθυρο μου, να βάλω κανένα panic button μες το δωμάτιο μου τζιαι να βάλω κάμερες.

Δεύτερος προορισμός ήταν να κόψουμε αθάσσια, αλλά εκαμαμεν το skip γιατί ήταν άουρα. Σειρά μετά είχαν τα  μόσφηλα. Πόση ώρα με την κκελλέ μου ίσια πάνω? Επόνησα το ζηνίσσιη μου αλλά κουτσά στραβά εμαζέψαμε μια κάσσια. Το Final destination ήταν να πάμε στο τραπέζι που έκμανε ο διπλόραχος. Καλεσμένοι ήταν κάτι Αυστραλοί, κάτι Εγγλέζοι τζιαι λίοι συγγενείς. (Να σας πω κανένα ανέκδοτο με ένα Αυστραλό, ένα Κυπραίο τζιαι ένα Εγγλέζο? Ούτε εμένα μου αρέσκουν.) Έφάμεν, ήπιαμεν, εσπάσαμεν τζιαι έπιαν με ο πονοτζιέφαλος πάλε. Με το δίκαιο της κελλές μου να πονεί με τόσες βαρέλλες τζιαι τα αγγλοαυστραλοκυπρυακα  που ελαλούσαν. Καταλάθος εβρέθηκα δίπλα που την Εγγλέζα τζιαι απλά εχαμογέλασα της.  Τζιαι αντάκοσεν,

Τζιήνη: view very kκalow, pparakkalo
Εγώ: yes it’s ok
Τζιήνη:  view ‘mmmm’ kkkalow pparakkalo
Εγώ: for me it looks like a desert, nothing special
Τζιήνη: I augleshza , ‘’mmmm’ like. You beachalassa? (τζιαι έδειχνεν μου την θάλασσα)
Εγώ: no water is too cold for me
Τζιήνη: I augleshza, there very kkrio, Cyprus kkalow pparakkalo
Εγώ: yes I used to live in Uk for a long time
Τζιήνη: ‘mmm’ view kkallow pparakkalo

ΟΚ δαμέ είπα κανεί έν μπόρω να ακούσω τζιάλλα. Καλάν μα εν παλαβή? Έμαθεν 3.5 λέξεις τζιαι είπε μου τες ούλες σε κάθε της πρόταση. Πόσον ΙQ? Εν κρίμα

Τζαι φέφκω με έτσι κκελλέ τζαι πάω έσσο τζαι αρκέφκει ο συνιθισμένος ο καυκάς με τη μάνα μου τζαι το τζιήρη μου. Έν κάμνουν τούτες οι ελιές για τσακκιστές, Εν μιτσιές, έχουμε ελιές τσακκιστές, κάμνω τες τζαι κανένας εν τες τρώει, μαρμελάδα του μοσφίλου εν σας κάμνω, πηαιννε να σου κάμει η μάνα σου, εννα 'γοράσω της φράουλας που το σουπέρμαρκετ…


Επεράσεν καλά η Κυριακή. Αύριο δουλειά πάλε

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Σφίχτου-ποσφίχτου

Τι είναι συνήθως μακρύ τζιαι μπαίνει με δυσκολία τζιαι μετά επιπλέουμε μέσα? Όι έννε τζιήνο. Απορώ γιατί ενομίσετε κάτι έτσι! (αλήθκεια τι ενομίσετε?!) Εγώ μιλώ για το jean.

Αγαπητέ μου Θεέ (συναφέρνω σε επειδή πάντα εσένα φταίμε) τζιαι αγαπημένε μου  Jacob Davis τζιαι Levi Strauss εγώ η ωραία ζυμωμένη δηλώνω ενώπιον όλων που διαβάζουν τες μαλακίες μου στο μπλοκ μου ότι εν εκάμετε τζιαι καμιά wow ανακάλυψη τζιαι μπόρω να σας το αποδείξω. Με ποια λογική πρέπει το jean μετά που λιη ώρα εφαρμογής να μεγαλώνει κατά τουλάχιστον ένα size? Ξέρετε πόση ώρα μου παίρνει να φορίσω ένα φρεσκοπλυμένο jean? (σοβαρά δεν συστήνω σε κανένα το πλύσιμο ρούχων που την μάνα μου. Κάμνει τα ούλλα θεόστενα τζιαι μπορεί και λία sizes πιο μιτσιά, αλλά αν επιμένετε πέτε μου να σας δώσω το τηλέφωνο της). Τζιαμέ που νιώθω ότι έκαμα κατόρθωμα αφού για κανένα 5λεπτο εσφίγκουμουν, ερούφουν την τζοιλιά μου, εγυρνα πίσω στο κρεβάτι περκι γινώ επίπεδη, εππηδούσα πάνω κάτω, έπαιρνα βαθιές αναπνοές τζιαι αγκομάχουν, πάει ούλλος μου ο κόπος χαμένος. Σίουρα κρούζεις 36 θερμίδες κάθε φορά που πάεις να φορίσεις ένα jean, εγγυούμαι σας το.  Τζιαι για να είμαστε ειλικρινής ενεν τζιαι το πιο άνετο ρούχο. Εν μετρημένες oι κινήσεις που μπορείς να κάμεις. 

Το αποτέλεσμα τούτου ούλου του μαραθώνιου για εμένα είναι ότι μετά που λίο, με μεγάλη λύπη τζιαι απογοήτευση το jean σου γίνεται λουζ (που λαλούν τζιαι οι Εγγλέζοι). Ενώ, αντιθέτως με εσάς, τζιήνοι που ανακαλύψαν τες φόρμες τζιαι τα κολάν (please αν ‘κωλ’ δεν, τότε άστο μεν το βάλετε καλύτερα), τότε  φκάλλω τους το καππέλο. Μπράβο! Τούτη εν ανακάλυψη.  Να παραλήψω ότι ακόμα εν ήβρα ένα jean που να στρώνει τέλια πάνω μου.

Έχω πολλά παράπονα που εσάς κ. Jacob τζιαι κ.Levi τζιαι ελπίζω ότι μια μέρα ενα τα πούμε που κοντά τζιαι να σας χρονομετρήσω πόση ώρα θέλετε εσείς  να φορίσετε το jean σας. Αν θέλετε πάνω που 30 δευτερόλεπτα θα τα πούμε στο δικαστήριο. Θα σας καταγγείλω για υπέρβαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων να είμαστε άνετοι τζιαι να μεν πάμε που καμία ανακοπή καρδίας που το σφίχτου σφίχτου.


Υ.Γ. Έβαλα φούστα σήμερα