Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Το δάχτυλο

Ήρτεν η ώρα να πιάσω τζιαι εγώ τη ρήγα, το φάδι ή μιαν ίσια βέρκα, να φορίσω τα γυαλιά μου τζιαι να πάρω το ύφος του δασκάλου.

Το σημερινό μας μάθημα είναι πολλά σοβαρό τζιαι έιναι κατάλληλο για όλους όσους εκάμαν μπάνιο τουλάχιστον τες προηγούμενες 8 ώρες. Τους υπόλοιπους θα τους παρακαλέσω να απομακρυνθούν απο τις οθόνες τους γιατί απλά νεκατσιούμεν τους.

Το θέμα μας σήμερα είναι πως μπορούμε να βρούμε την εθνικότητα κάποιου που τα δάχτυλα των ποθκιών του. ΕΛΑΜίτες, ναι αμφιβάλλω για την ελληνικότητα σας, εν κανεί μόνο να λαλείτε ότι είσαστε έλλληνες τζαι να μας διάτε φυλλάδιούθκια το Σάββατο.

Το λοιπόν αναγνώστες και μη ( οι ‘μη’ εν τζίηνοι που εν θωρούν το feel fαntastic αλλά ξέρουν τα ούλλα τυχαία), θέλω να κάτσετε τζιαι να γύρετε πίσω έτσι ώστε να είσαστε άνετοι. Τωρά φκάρτε τα παπούτσια σας τζιαι αμέσως τες κλάτσες σας. Αρέσκει μου που σας είπα αν δεν εκάμετε μπάνιο εντος των 8 ωρών να μεν το κάμετε. Έδωσεν ως δαπάνω η μυρωθκιά. Το λοιπόν τωρά θέλω να κάτσετε να θωρείτε τα δάχτυλα τον ποθκιών σας τζιαι να με ακούτε προσεχτικά.

Εαν, τα δάχτυλα σας έχουν μιαν περιποιημένη διαγώνια κλίση τζιαι εν συσταρισμένα τότε είστε Αιγύπτιος.


 Τωρά αν τα τρία πρώτα δάχτυλα εν στο ίδιο υψος τζιαι τα άλλα θκιο εν μιτσιά τότε είσαι που την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία . 
 Εάν ο μυαλιώνας σου εν μεγάλος τζιαι τα άλλα τέσσερα δάχτυλα έχουν το ίδιο size, εε είσαι Γερμανός. 
Που την άλλη όμως, ανεν πασανάκατα, δηλαδή ούλλα διαφορετικο size, ή θυμίζουν σου το παιχνίδι Tetris τότε έισαι που τα Βρετανικά Νησιά.


   And finally, αν το δέυτερο σου δάχτυλο εν πιο μεγάλο που τον μυαλιώνα
 σου τότε είσαι Έλληνας.




Μόνο τότε είσαι Έλληνας. Δηλαδή αν εν φάδι ούλλα κάτω κύριε απόγονε τις Κλεοπάτρας, να πάρεις ούλλες τες κουβέντες σου πίσω. Ούτε απόγονος του Μέγα Αλέξαντρου είσαι, ούτε ο παππούς σου εν θαμμένος στην Αμφίπολη. Με τόσες ράτσες που ερέξαν που την Κύπρο, απορώ πόσοι έχουν το δεύτερο δάχτυλο πιο μεγάλο.  Ή αν εμεινίσκαν στο δάχτυλο

10 σχόλια:

  1. Χα χά, Ωραίο! Άρα εκτός που Κυπραίος είμαι τζιαι Έλληνας !! Εσέναν πως είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνικότατο! αλλά εν άχαρο..πάντα εν μου άρεσκε που ρέμπει το δευτερο δακτυλο έτσι

      Διαγραφή
  2. Ρωμαίος εγιώ! Μα ήταν έτσι μαύροι οι ρωμαίοι σαν εμένα; Μάshalla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωμαιοελληνίδα. Εγώ έξερα έχω μια καταγωγή από Λουζινιανούς. Τι να πω.
    Πάντως εγύρεψα το όταν εξεκίνησα να ψάχνω για το θέμα των point shoes (τάχα ήντα κατάρα εν ττη η ελληνική;) τζαι είδα ότι έχουν το πολλοί το θένα με το δεύτερο δάχτυλο να εν πιο μακρύ, και υπάρχουν ειδικά pads που κολλάς πας στο παπούτσι στον τόπο που κουμπά το μεγάλο δάκτυλο για να μεν πάει το βάρος ούλλο πας στο δεύτερο αλλά να τα φέρνει στο ίδιο μήκος και να κατανέμεται καλύτερα το βάρος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι βάλλουν τα στο μπαλέτο, αλλά έχε υπόψη σου ότι μόλις το βάλεις μεταμορφώνεσε σε ρωμαία

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα τζαι με ένα pad αλλάζεις εθνικότητα!

      Διαγραφή
    3. μπαμ μπαμ, ούτε καν τη γλώσσα, ούτε μια αμφίεση. τι σου κάμνει ένα δάχτυλο ρε! (σεμνάααα)

      Διαγραφή