Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η ώρα η '' καλή ''


Η τελευταία τάση της μόδας σήμερα είναι οι γάμοι. Κάθε εφτομά όλο τζιαι κάποιος ενα παντρέυκεται, είτε γνωστός είτε γείτονας, είτε αρφός του κουνιάδου της δεύτερης μας ανιψιάς, ή ο φίλος του τρίτου μας ανιψιού που την πλευρά του παπά μας που έσχει ένα αρφό, τον Πέτρο, εε  παντρευκεί την κόρη του.  Γάμος χωρίς 1000-2000 άτομα δεν λοάτε γάμος. Όποτε ακούσω ότι εκαλέσαν μας σε γάμο δισπιρκώ. Τι με κόφτει αν παντρεύκεται ο τάδε, τον οποίο μπορεί τζιαι να μεν τον είδα ποττέ μου? Τζιαι γιατί μας καλεί? Δηλαδή αν πάω ενα το γλεντήσω θέμας? Εννά φκω στη πίστα τζιαι να χορεύκω τζιαι να πίννω στην ευτυχία του? Ποιο το όφελος σε εμένα? Το λουκούμι? Πάλε ζημιά ενα φάω. Σκεύτου το λίο. Εννα θέλω λεφτά για το φακελλουί τζιαι δαμέ ενεν σταθερό το ποσό. Παίζει ρόλο ποιου εν ο γάμος, σε ποιο κέντρο εννα πάεις κτλ. Αν ο άλλος αποφασίσει ότι ενα παντρευτεί στο Aphrodite Hills έκατσεν σου την. Πίερωνε. Επίσης, η πεζίνα που ενα φάεις να πάεις ποιος την σκέφτεται? Το κόστος των ρούχων που εννα φορήσεις? ΟΚ μπορεί να φορείς τα ίδια αλλα τζιαι τζιηνα αγόρασες τα κάποτε για τους γάμους. Στην τελική ξοδεύκεις τόσα πολλά τζιαι το μόνο που σου διουν πίσω εν ένα λουκούμι. 
 
Ο γάμος όμως για να γίνει, προηγείται ένα Bachelor party ή ένα Hen night party. Ευτυχώς ακόμα εν με έκαλεσαν να πάω. Ένα έχω να πω. Κυπριοπούλλες σε εσάς απευθύνομαι. Έν έσχεται ιδέα! Έν κανεί που ενα παντρευτείτε, δίνετε σας η ευκαιρία τζιήντη μιαν νύχτα να γλεντήσετε τις τελευτέες ώρες ελευθερίας σας τζιαι τι κάμνετε? Πάτε για φαί με 2-3 φίλες σας αν έσχετε, ή καμιά γειτόνισσά τζιαι τες ανιψιές σας τζιαι την μάνα σας. Τζιαι για να το κάμετε ποιο ‘extreme’ παραγγέλλεται τζιαι μια τούρτα με το σχήμα ή την φωτογραφία το ‘βόα’.  Σε πολλά ακραίες περιπτώσεις πιάνετε τζιαι καλαμάκια ή κορδέλες για τα μαλλιά με το σχήμα το ‘βόα’ πάλε.Ελπίζω ότι εσχήματίσετε μιαν εικόνα για το τρελό γλέντι που μόλις έχετε διοργανώσει. Πανικός! Φαντασία μηδέν.  

Που την άλλην όμως εν ξέρω καθόλου τι γίνετε στα Bachelor parties αλλά φαίνεται μου να γίνουνται πολλά επειδή απλούστατα μετά εν λαλεί κανένας πως επεράσαν τζιαι τι εκάμαν. Να προσθέσω οτι διαρκούν 2-3 μέρες τζιαι τώρα εγίνηκε της μόδας να πιένουν ταξίδι στο εξωτερικό για να το κάμουν.


Αγχώθηκα ότι εάν παντρευτώ ποττε τζιαι έρτει τζιηνη η ώρα του hen night party μου εν θα πάω!

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα, συμφωνώ απολύτως!! Εμένα το Hens Party μου εν ναν πανικός, αν θέλεις έρκεσαι ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Εν πάω σε γάμους πλασμάτων που αν έβλεπα μες στο δρόμο εν θα τους ήξερα. Σε πολλά εξαιρετικές περιπτώσεις πάω σε γάμους που εν θα με συγκινήσουν, είτε φίλοι είναι, είτε συγγενείς, είτε οτιδήποτε. Τζειαμέ πάω επειδή θέλω, τζι εν με κόφτει με αν φάω, με αν πιάσω λοκούμι, με αν μου αρέσει, με τίποτε.

    2. για τα χενς, εν μπορώ να φανταστώ κάτι πολλά ορίτζιναλ το οποίο εν βάλλει σε τεράστιο κόπο και έξοδο τις φίλες της νύφης(πχ ταξίδι), αλλά εν καταλαβαίνω τούτο που καλούν όποια γυναίκα ξέρουν. ξαδέρφες 15 χρονών, μανάδες, θκειάες, παρέες. Νομίζω έννα ήθελα να κάμω κάτι χαλαρωτικό με 2-3 πλάσματα που εν πολλά κοντά μου τζαι έχουν την καλή διάθεση να περάσουμε όμορφα σαν παρέα. Ένα ομαδικό σπα, δείπνο με καμιά ταινία, ποτά σε αγαπημένους τόπους. Το πολύ να έπαιζα κανένα παιχνίδι σχετικό με σχέσεις τζαι τον will be άντρα μου τζαι τες περιόδους σίνγκολνες της ζωής μας, κλπ, με τες φιλενάδες. Ούτε τούρτες-πουλλούδες, ούτε τιάρες, ούτε μαλακίες. Όι ότι τούτα που θέλω να κάμω εν θα τα έκαμνα μια οποιαδήποτε μέρα της ζωής μου, αλλά μες στο πήξιμο των ετοιμασιών που συνηθίζεται, θα εχρειάζουμουν μια μέρα για να ξεκουραστώ, να κάμω ό,τι μου αρέσκει τζαι να τα οργανώσει άλλος τούτα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να σου το οργανώσουν όπως το θέλεις γιατι αν σου κάμουν τα τυπικά εν θα πάεις ούτε εσυ!

      Διαγραφή
  3. 1. Eίμαι ενάντια στα hens. Ας πούμε σhισεζαι να παντρευτείς τζιαι μετάν θέλεις να γιορτάσεις την ελευθερία σου. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Επίσης τούτες οθλλες οι μαλακίες στοιχίζουν πάλαι σε εμάς τους φτωχούς που πρέπει να σας δώκουμε και φακελλάκι, να πιερώσουμε φαί της νύφης, τα βιλλουθκια που κουβαλάτε στα πάρτυ (που εν έχουν τζιαι καμιά χρήση:)))) τζιαι τα δώρα της νύφης.
    3. Εν μπορώ άλλο τους αππωμένους τους γάμους των κυπράιων με όλη την μαλακία που του δέρνει να τους ακολουθεί.
    4. Αρέσκει μου πολλά ο τρόπος που γράφεις, άσχετο με το θέμα σου αλλά έπρεπε να το πώ!
    Ηθικό δίδαγμα: Άλλοι γαμιούνται τζιαι άλλοι πιερώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή