Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Θέλω την

Έσχει τζιαιρό που την θωρώ τζιαι θωρεί με. Θωρώ την τζιαι χτυπά η καρδία μου γλήορα, νιώθω πεταλουδίτσες στο στομάχι, χάννω τα λογικά μου τζιαι μαννεύκω πάνω της. Θέλω να τη κάμω δική μου αλλά διστάζω να κάμω το βήμα. Θέλω να πετάξω ούλλα μου τα λεφτά πάνω της τζιαι χαλάλι της, αλλά εν τα έχω. Θέλω να την πιάσω στα σιέρκα μου τζιαι να γυρίσω ούλλη την Κύπρο μαζί της, να μεν αφήσουμε δρομούι τζιαι μονοπάτι που να μεν το διανύσουμε. Θέλω να την φέρω σπίτι μου τζιαι να την φροντίζω, να την περιποιούμαι τζιαι να την καμαρώνω. Θέλω να νοιώθω πως μου ανήκει  τζιαι όι κάποιου άλλου. Θέλω την, την γέριμη.

Θέλω να την πιάνω, να της  πατώ τζιαι να πηαίνω. Να μεν με κόφτει αν έσχει κίνηση, συμφόρηση στους δρόμους. Να τους προσπερνώ ούλλους τζιαι να μου φακκά το αερούι. Θέλω να πηαίννω παντού μαζί της. Να μεν πιερώνω Parking. Όπου θέλω να παρκάρω τζιαι να θωρώ τους άλλους που βασανιούνται να παρκάρουν τζιαι να γελώ. Θέλω να ακούω τον θόρυβο που κάμνει τζιαι να τον απολαμβάνω. Θέλω να πηαίνω κόντρα στον αέρα.

Αχ ρε Vespa μου...


5 σχόλια:

  1. Εν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά...

    Τι φαντάζεσαι ότι εν να κάμνεις:
    http://www.romeisrome.com/images/offer_image/34/205.jpg
    http://thegoddessofthehunt.com/wp-content/uploads/2011/11/dimitris-skiriakos-585x430.jpg

    Τι πραγματικά εν να κάμνεις:
    https://pbs.twimg.com/media/Bx5pSeEIUAAQAgN.jpg:large

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάλε καλά που είμαι Σκαλιώτισσα τζιαι μπόρω να συνεχίσω να ονειρεύκουμαι ακόμα..έτσι κίνηση μόνο στο παναήρι του Κατακλυσμού έχουμε ;p

      Διαγραφή