Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Aχ ρε Tommy μου...

Εβρεθήκαν τα ριάλια του Τράχωνα

Μετά το Feel Fantastic ηρεμήσαμε απο βαρέλες, σάχλες τζιαι τα γνωστά trolls που αναρτούσαν μετά για να περιπαίξουν τα μοντέλα. Ευτυχώς όμως εβρέθηκεν ο πολυαγαπημένος μας Tommys τζιαι επένδυσε τις "ιερές αναλήψεις" χρημάτων που την εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα στο να φτιαξει μια κολυμβητική δεξαμενή στο διαμέρισμα του στην Αρχιεπισκοπή.  Ολόισχια ούλλοι να τον φάμε τον άνθρωπο τζιαι να σχολιάζουμε αρνητικά την ‘ιερή’ πισίνα (ουπςς, υδρομασάζ ήθελα να πω). Αλήθκεια πως τολμούμε να εκφραζόμαστε με τόση ασέβεια προς τον Προκαθημένο της Εκκλησίας της Κυπρου, τον πνευματικό ηγέτη του τόπου μας?

«Αν υπάρχουν δημοσιογράφοι και κόσμος που ενδιαφέρεται γι' αυτό το θέμα, τότε δεν πάμε καθόλου καλά», είπε ο Μακαριότατος.
Εν  σας ενδιαφέρει ρε ο σεισμός στο Νεπάλ  με ανυπολόγιστες ζημιές και περισσότερους από 4.300 νεκρούς τζιαι ασχολείστε με μια  πισίνα ?

 «Το θέμα αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί την επικαιρότητα. Το υδρομασάζ δημιουργήθηκε στη βεράντα του διαμερίσματός μου», είπε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στη σπονδυλική στήλη και πρέπει να κολυμπάει συχνά. «Σχεδόν δεν μπορώ να περπατήσω. Και δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο είναι το θέμα με το υδρομασάζ. »


 Τι φταίει ο άνθρωπος αφου θάλασσα η Λευκωσία εν διαθέτει ? Αν θυμάστε είπε «Αν πάω εγώ μεσάνυχτα και σπάσω και την πόρτα και πάρω κάτι, δεν είμαι κλέφτης. Είμαι διαχειριστής. Αυτό θέλω να το καταλάβουν οι πάντες». Εδώ φαίνεται ο λόγος που έφτιαξεν την πισίνα. Έσπασεν τελικά το γραμματίο του ιερού ναού Παναγίας Τράχωνα που ήταν κατατεθειμένο σε ΣΠΕ. Γέρος άνθρωπος με σπονδυλικά προβλήματα να πάει σπάζει πόρτες? Έτα τωρά, πονεί τζιαι έκαμε μια πισινούα απλώς και μόνο για να κάμνει φυσιοθεραπεία.  Που εν το κακό?

Μεν γελάτε, τζιαι εν μέρες να κάμουν meeting στην Ιερά Σύνοδο τζιαι να μας κάμουν τέττε εμάς τους αθώους τζιαι να μας στείλουν στο πυρ το εξάπαντος της κόλασης  , που ως άφραγκοι πολίτες εκράξαμεν τον λίο, απο ζήλια (οι τίποτε άλλο) και αμαρτήσαμε.


PS. Άραγες οι κάτοικοι του Τράχωνα να έχουν free entrance στην πισίνα?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου