Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μη σου τύχει

Σήμερα στη δουλειά είχαμε γεγονότα. Επαραιτήθηκε η  Γιωρκάτζιη τζιαι πέρασε για καφέ για να μας το ανακοινώσει  Χα χα .Τωρά συνέλθετε  ποφυρτήτε   τζιαι εν στην Κύπρο που ζιούμε .. που λαλείτε λοιπόν,  σήμερα  ο κηπουρός σαν έκαμνε την δουλειά του, στην δουλειά μας,  έφαεν τα κοπριά του κάττου. Κάτι έκοφκεν με την μηχανή τζιαι επετάσουνταν χόρτα πάνω του τζιαι ο καημένος εκατάπιεν  σε μιαν φάση απορρίμματα του κάττου . Που να ήξερε! 

Ήταν αστείο περιστατικό  αλλά τζιαι  πολλά σοβαρό εξίσου . Επροσπαθήσαμε να ενημερώσουμε αμέσως τον μάστρο του αλλα εν απάνταν το τηλέφωνο. Ο κηπουρός  μας,  ελάλεν  ότι εν εμπόρεν να κάμει τίποτε αν δεν του εδίαν την άδεια ο μάστρος του. Έστρεφεν, έτρεμε τζιαι ήταν έτοιμος να φυρτεί. Εδιούσαμεν του νερό, ξύδι, sprite αλλά τίποτε. Βασικά εν είχαμε ιδέα κανένας τι κάμνεις σε έτσι περιπτώσεις. Επροτείναμε του να τον πάρουμε στο νοσοκομείο αλλά πάλε εν εδέχετουν. Δεν του το επέτρεπε ο μάστρος ισχυρίζετουν, να εγκαταλείψει την δουλειά στην μέση  . Κκελλέεεε... εννα μείνεις να πεθάνεις όσπου να απαντήσει ο μαστρος σου γιε μου? Οσο τζιαι να πεις μόνο στην ιδέα ότι έφαε κοπριά του κάττου που να ηρεμήσει το πλάσμα ?  Τελικά  καταφέραμε τζιαι επικοινωνήσαμε  με τον μάστρο του τζιαι απλά είπεν μας εννα τον πιάσει τηλέφωνο τον ίδιο να του μιλήσει. Πιάνει  τζιαι  τι ήταν η πρώτη κουβέντα που του λαλεί «άφησες μισοδότζιν  την δουλεία ή ετέλιωσες την ? » 

Ρε μάστρε… μαστορύξιηξιην? Μα είσαι τέλια γάρος? Αντι να ρωτήσεις τον ανθρωπο αν ιζιεί, αν εν καλά, αν χρειάζεται  κάτι , η έννοια σου είναι αν έκαμεν την δουλειά? Ααα τζιαι να σας αναφέρω οτι απαγόρευσε του να πάει νοσοκομείο τζιαι είπε του απλά να πάει να κάμει ένα μπάνιο τζιαι να πάει πίσω δουλειά. Τι τραβά ρε παιδκιά κάποιος για ένα μεροκάματο...κάποιοι τελικά εβκήκαν που το εξώστ του ποδηλάτου. 


3 σχόλια:

  1. Τωρά σοβαρομιλούμεν; Εν έχει κάπου να γίνει καταγγελία για τούτο το πράμα;;; :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με Μοον! Να τον καταγγείλετε! Αν είναι δυνατόν να παεί να κάμει μπάνιο τζαι να πάει πίσω ιμίσh, μα πάμε καλά σε τούτον το τόπο? Να υποθέσω ότι ο εργαζόμενος εν ξένος ναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ου καλά, να δεις πράματα και θάματα, αν σοκαριστήκατε με τούτο φαντάζομαι...

    Αν εν παράνομος εν μπορεί να καταγγείλει, αν καταγγείλετε εσείς εννά τον θκιώξουν

    αν δεν είναι παράνομος πρέπει να κάνετε επώνυμη καταγγελία στο τμήμα επιθεώρησης εργασίας, αλλά πρέπει επώνυμα

    η εκμετάλλευση των ανθρώπων είναι τεράστια, και όσο προχωρά η κρίση εν τούτοι που την πλερώνουν, που χάνουν κάθε αξιοπρέπεια τελικά.

    αλλά αλήθκεια ας πάει ένα γιατρό, πολλά πιθανο να μεν πάθει τίποτε, απλά ενεκάτσιασε, αλλά πρέπει να πιει κανένα αντιβιωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή