Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κάμνω come back στο blogging

Γρόνους πολλούς τζιαι κάλους! Άνοιξεν η γη τζιαι εκατάπιεν με. Αστιεύκω, με τα κιλά που έβαλα γλεντώντας την παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, το after των Χριστουγέννων, την βάπτιση, στη δεξίωση της βάφτισης, το πρώτο λούσιμο του μωρού (εν εσχει έτσι πράμα;), την παραμονή της παραμονής, την παραμονή, τη νέα χρόνια, την πρώτη μέρα του χρόνου, την δεύτερη , την τρίτη κτλ κτλ εν χάννουμαι με τίποτε. Ξεχνάτε τι πέρασε ο Ιησούς, τζαι κάμνετε παναΰρκα για γέννες , βαφτίσια τζαι ιστορίες. Εμείς θυμούμαστε τι έγινε στο τέλος όμως. Να μας ζήσουν τζιαι για όσους εν εστείλαν φακελλουΐ, εννα έσσιει επανάληψη του χρόνου.

Πάω εχτές πρώτη φορά στην πολιτική άμυνα. Τούτη ήταν η αντίδρασή μου.



Σας παρακαλώ αν ξέρετε τον αρχηγό, ή τον βοηθό αρχηγού, την καθαρίστρια, την ανιψιά της καθαρίστριας που έσσιει μιαν κόρη που επαντρεύτηκεν με τον Νίκο, ή τον γιο της κουνιάδας της Πόπης που έχει φίλο τον Αντρέα που έχουν σχέση τζιαι ο παπάς του εν 'εθελοντής' στην Πολιτική Άμυνα πε τε τους ότι εν θέλω να ξαναπάω. Θέλω να φκω γιώτα 5, αλήθκεια εν έχω να δείξω δύο, ούτε ένα έχω, ούτε Που ούτε Λλου. Γιώτα 5 παρακαλώ. Τωρά που το σκέφτουμαι με το φαί τζιαι το πότο που εκατανάλωσα μπόρω να φκω τζιαι γιώτα 3. Γιατί αρφάς εν μπορώ; Μια χαρά πελλή είμαι με όλα τα προσόντα τζιαι με την βούλα αν χρειαστεί . Είμαι σε απόγνωση που σκέφτουμαι να αγκαστρωθώ να μεν πηαίνω. Ακου τζει άμαν παντρευτείς η άμαν κάμεις κοπελλούθκια απαλλάσουν σε. Δηλαδή εγώ κύριε μου που είμαι single πρέπει να μου το φακκάς με κάθε ευκαιρία;

Της διατροφολόγου μου είπα της ψέματα ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση για να μεν ξαναπάω τζιαι έσσιει που τότε είμαι άρρωστη. Χαράς το μάτι, αφού έβαλεν μου 200 γραμμάρια κοτόπουλο τζιαι μόνο τα 100 τρώω τα σαν το ψήνω να δω αν εν έτοιμο.

Κατά τ' άλλα νιώθω πολλά αμήχανα με τα εχτεσινά στην Κωνσταντινούπολη. Πριν λλίες μέρες ήμουν τζιαι εγώ τζιαμέ στην πλατεία Σουλτάναχμέτ. Αξιοθαύμαστος τόπος, γεμάτος τουρίστες. Εθκιάβαζα μιαν ανάρτηση πριν λλίιο που έλεε ότι εβάλαμε την σημαία της ΛΟΑΤ στο προφίλ μας, μετά τη σημαία της Γαλλίας, τωρά; Εννα εβάλλαμε την σημαία της Τουρκίας; Σε τέτoιες περιπτώσεις δεν δαιμονοποιούμε λαούς και κράτη, ούτε δείχνουμε μίσος ή έχθρα, μιλούμε για ανθρώπους που χάνονται κάθε μέρα. Ναι θα έβαζα τζιαι την σημαια της Τουρκίας, τζιαι της Συρίας τζιαι οποιασδήποτε χώρας. Είμαι άνθρωπος τζιαι πονώ μαζί τους...

3 σχόλια:

  1. 200gr κοτόπουλο? WTF? Σπουργίτι είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 90-100 gr εν καλά κόρη κανονικά. εν ξέρω τι έχεις να χάσεις, αλλά τόσα εν σε φυσιολογικά πλαίσια τι πρέπει να τρώει κάποιος... (τζι εν είμαι 40 κιλά, 1.50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως όρισες.

    αλλο μιά με τες δίαιτες. Δεν έσιει δίαιταν που δουλέφκει. Εν το έμαθες ακόμα; Φυσιολογικήν ρέουλαν θέλει το σώμαν το παραμελημένον, όι δίαιταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή