Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Terms and conditions


Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, δηλώνω τα εξής:  

 «Ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα Κ123 του κώδικα βλακείας, δηλώνω και επίσημα ότι είμαι βλάκας και πιστεύω ότι την ώρα που επάτησα 'agree to the terms and conditions' τζιαι αποδέχτηκα τους όρους χρήσης του κοινωνικού δικτύου, η Μαρικκού που τα Λεύκαρα τζιαι ο Κωστής που τα κάζια είπαν μου ότι χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή για να αναδημοσιεύσετε τα πιο κάτω τζιαι εγώ όπως το ρίφι πιστεύκω τους.   

Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει στην Αννού που το Τζιηβισίλη την φωτογραφία που έβαλα με θέα τα ποθκια μου στην θάλασσα, να κάμει share in public ότι προχτές επήα γάμο στο Galu τζιαι έβαλα το κοραλλί φόρεμα  γιατί εννα το βάλω τζιαι την Κυριακή τζιαι ούτε να δείξει την χρονιά που εγεννήθηκα γιατί φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια πιο μιτσιά. Αν τύχει τζαι δείτε καμιά φωτογραφία που είμαι τιτσίρα… εσείς χάννετε. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (ΓΜΤ 69, του Καταστατικού της Κοτσhινοτριμηθκιάς).  


Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το τυπώσετε τζιαι να το κολλήσετε με φτύμμα πας την οθόνη του computer, ή του tablet ή του κινητού σας τζιαι αμέσως ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα δώσει το σήμα στον Κιμ Γιονγκ Ουν  να πατήσει το κουμπί. Αυτό θα σας επιτρέψει να τεθούν τα δεδομένα σας υπό την προστασία της Group 4. 

'Ετσι θα επιτρέψετε σιωπηρά να μην γίνει απολύτως τίποτε τζιαι απλά να πετσιάζετε τα φτύμματα σας που την οθόνη. Μόλις τελειώσετε έχω τζιαι κάτι δουλειές σπίτι. Κοπιάστε. Πάμε Πακέτο

Που μιτσιά δεν ήμουν λάτρεις της τηλεόρασης τζιαι εκαταλάβαινα πως ότι εθώρουν ήταν ψέμα. Η μόνη φορά που θυμούμαι τον εαυτό μου να θωρεί μανιωδώς κάποια σειρά εν τον τζιαιρό του Σογκόκου. Έτυχεν όμως που εσπούδαζα να κόψω την θεία μου να θωρεί το 'Πάμε πακέτο' τζιαι να λούννεται του κλαμάτου. Έκατσα αρκετές φορές μαζί της να το δούμε τζιαι πάντα εσκεφτουμουν ότι εμένα εν θα με γυρέψει ποττέ κανένας. Πρώτον γιατί η Σκάλα εν μιτσιά (θέλεις εν θέλεις θωρείς τους ούλλους), δεύτερον έχω φέισπουκ τζιαι τρίτον με τζιήνους που έκοψα κάθε επαφή μάλλον ήταν σκόπιμα. 

Εψές μόλις ήρτα σπίτι εμπήκα φέισπουκ ώσπου να με πάρει ο ύπνος. Τυχαία εμπήκα στα New Messages Requests τζιαι είχα μήνυμα που κάποιον Βασίλη. Εν το άνοιξα αλλά εμπορούσα να διαβάσω λίο που έξω. ''Δεν ξέρω αν είσαι όντως εσύ αλλά...''. Οκ λαλώ εν κανένας που με είδεν κάπου τζιαι αντί να έρτει να μου μιλήσει στέλλει μου στο φέισπουκ. Μεχ...Εμπήκα στο προφίλ του τζιαι εν είχαμε κανένα κοινό φίλο τζιαι ο τύπος ζει στην Θεσσαλονίκη. Τελικά άνοιξα το μήνυμα τζιαι εθκιάβασα το τούτο.


Δεν ξέρω αν είσαι όντως εσύ αλλά πολύ το ελπίζω. Ήμουν στην Λάρνακα της Κύπρου πρώτη δημοτικού. Φύγαμε μετά από 2 χρόνια και έκανα παρέα με δίδυμα! Συγγνώμη αν ενοχλώ, τους ψάχνω εδώ και καιρό.

Για λίη ώρα έμεινα χασκιασμένη τζιαι σιγοψιθύριζα ' εν ο Βασίλης, εν ο Βασίλης!!!'.Εν θυμούμαι πολλά πράματα, αλλά θυμούμαι ότι επαίζαμε στην γειτονιά της γιαγιάς μου με τα νεροπίστολα τζιαι χωστό κάθε μέρα μέχρι που μιαν μέρα ανακοίνωσεν μας η μάμα μου ότι ο Βασίλης τζιαι ο αδερφός του ο Σωτήρης εννά μετακομίσουν στην Ελλάδα. Πρέπει να ήμασταν 5-6 χρονών τότε. Τόσα χρόνια δεν είχα καθόλου στοιχεία τους τζιαι η μάμα μου εν εθυμάτουν το επίθετο τους. Πάντα ελέαμεν τα μωρά απέναντι που την γιαγιά, τον Βασίλη τζιαι τον Σωτήρη.

Μετά που 16 χρόνια, ήβρεν μας ο Βασίλης.
Τα μωρά που έπαιζα, έγιναν ολόκληροι άντρες!

Τελικά εν θα πάω στο πάμε Πακέτο. Oh well...