Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Όταν κοιτάς από ψηλά

Kάθουμαι στο αεροδρόμιο τζιαι περιμένω την αναχώρηση. Πάω διακοπές,  να ξεχαστώ. Νιώθω πολλήν άγχος,όι για το ταξίδι αλλά για την παραίτηση που έδωσα στην δουλειά τζιαι για τα άτομα που ενα αφήσω πίσω μου. Νιώθω ένα τεράστιο κόμπο στη τζοιλιά για την νέα μου δουλειά τζιαι την αρχή της καριέρας μου. Εν πολλά φοϊτσιάρικο το feeling

Βλέπω τον κόσμο που πάει τζιαι έρκεται, φορτωμένος με βαλίτσες τζιαι θωρώ τζιαι τες καημένες τες φίλες μου που εν μαζί μου τζιαι ζουν στο κόσμο τους. Άνεργες, γεμάτες ελπίδα τζιαι χαρά. Μπορεί να εδυσκολεύτηκαν να εύρουν τα λεφτά να πάμε διακοπές αλλά θέλουν να το ζήσουν στο maximum. Εν μας κόφτει που εννα μείνουμε σε ένα φτηνό apartment αντί σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με πισίνα, ούτε που εν θα ενοικιάσουμε αυτοκίνητο, ούτε που εννα χρησιμοποιούμε τα λεωφορεία, ούτε που το πρόγευμα μας ενναν μια τυρόπιτα που τον διπλανό φούρνο. Ναι, μετρούμε το κάθε σεντ που έχουμε γιατί εμείς εν έχουμε κάποιον να μας δώσει λεφτά αβέρτα, ούτε παππού/παπά κυβερνητικό  να μας τα πηερώσει.

Με μια 10κιλη τσέντα στον ώμο, με λία ρούχα, ένα μαγιό τζιαι μιαν φωτογραφική εμείς σε λίο επιβιβαζούμαστε. Βλέπεις εμείς οι γενιά των Millennials σχιερούμαστε την ζωή μας όσο σκατά τζι’ αν είναι. Προτεραιότητα μας ένεν τα λεφτά, ούτε το show, ούτε πως να τα φάμε τζιαι να τα κλέψουμε που το κράτος αλλά πως να περάσουμε καλά. Πείτε μας ακραίους, αλκοολικούς, ναρκομανής, άθεους, αναρχικούς αλλά η ζωή όπως την βλέπει ένας 20-30χρονος εν αλλιώς. Ακόμα τζιαι το ένα ευρώ που κρατούμε για εμάς εν μια ελπίδα να συνεχίζουμε .
 
“Good afternoon passengers. This is the pre-boarding announcement for flight XY123. We are now inviting those passengers with small children, and any passengers requiring special assistance, to begin boarding at this time. Please have your boarding pass and identification ready. Regular boarding will begin in approximately ten minutes time. Thank you.”


Πρέπει να φύω.  


Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ο bitch του baywatch

Ντζίζω τζιαι πονώ, νιώθω το τζιαι πονώ, μεν σου πω ότι τζιαι μόνο στην ιδέα πονώ. Τι ήθελα την παραλία εγώ την Δευτέρα; Εχάλασεν με να τζοιμηθώ έτσι κανένα 12ωρο like good old habits; Επείραζεν να κάτσω να δω ούλλα τα Game of Thrones τζιαι το Ηannibal που έκοψα πίσω; Επείραζεν να μεν απαντούσα τα τηλέφωνα όπως έκαμνα πάντα; Εχάλαν με  να κάτσω έσσω να απλώσω τραχανά; Αλήθκεια ήνταλος τον πλώνεις, όπως τα σεντόνια; Να το γυρέψω στο Υοutube. Εγώ το μόνο πράμα που ξέρω να απλώνω εν ζάμπα στην παραλία. Αλλά πλώσε πλώσε, τράβα τωρά Ζυμωμένη μου, που λούνεσε κάθε 5 λεπτά το after sun.  Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ μου αναγνώστη εκατάκρουσα.

Την ώρα που εκάθουμουν μες στο λάλλαρο εσίνιαρα ούλλους τους αρσενικούς που επεράσαν που τες 11:30 ως τες 15:00. (απολογούμαι για τον  υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό που ήρτεν μετά τζιαι εν επρόλαβε να με αποθεώσει ημίγυμνη αλλά επείνασα τζιαι ήσσιεν κουπέπια έσσο). Το λοιπόν, οι αρσενιτζοί στες παραλίες έχουν τις ακόλουθες κατηγορίες.

Ο-του-γυμναστηρίου


Έσχει 7-8 μήνες που περιμένει τούντην ώρα. Να πάει με το μαγιό θάλασσα. Τα κοντομάνικα εν τω μεταξύ έβαλεν τα που τον Μάρτη. Ο τύπος τούτος έλυσε στο γυμναστήριο για να μπορεί να περπατήσει με ένα 'τουπέ' στα πιο πολυσύχναστα summer bars με το super mini μαγιό τζιαι το μποξεράκι που μέσα. Για να το πετύχετε τούτο, το μαγιό πρέπει να ξεκινά αμέσως εκει που τελιώνει το λάστιχο του Calvin Klein ή Diesel μποξεράκι τζιαι το μάκρος του μαγιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 7 δάχτυλα. (α ρε δάχτυλο που σας χρειάζεται) Αν το μαγιό υπερβαίνει τα 7 δάκτυλα τότε τυλίει το μιαν φορά που πουπάνω τζιαι μπορεί να διπλώσει τζιαι λίο τα ποϊνάρκα, όσον χρειάζεται βέβαια, να φανούν τζιαι οι προσαγωγοί. Συνήθως ενεν μόνος του. Περιτριγυρίζεται απο παρόμοια φουσκωτά αγάλματα τζιαι εννα τον δεις που συνέχεια κάμνει χειραψίες έτσι ώστε να σφίξει το σσιέρι του τζιαι να τονίσει τον τρικέφαλο τζιαι τον ποντικό του που τόσο τζιαρό γυμνάζει με τα dead lifts στο γυμναστήριο για τούτη την ασήμαντη μεν σημαντική για τζείνον στιγμή της ζωής του. Είναι λουμένος το ελαιό-λαδο,  γυαλίζει όπως το διαμάντι (shine like a diamond που λαλεί τζιαι η Ριάνα) τζιαι έσχει μίνιμουμ 3 ταττούς (μανίτζι, κοντομάνικο ή τατσούα μόνο). Τωρά από τρίχες τίποτε, ούτε χνούδι (είσαι πελλος?)

 

Ο-οικογενειάρχης


Ο οικογενειάρχης εν πάει στες πολυσύχναστες παραλίες γιατί βαρκέται να γυρεύκει πάρκιγκ (τζιαι ούτε 2 ευρώ δια). Συνήθως βαστά μιαν ομπρέλλα στο ένα σσιέρη τζιαι στο άλλο… εν βαστά τίποτε επειδή κουβαλά τα ούλλα η γεναίκα του που πίσω η οποία βαστά 2-3 ψάθες, παγωνιέρα, βαλίτσα με τους ττόρους, τα παιχνιδούθκια των μωρών τζαι τα μωρά. Ο οικογενειάρχης αρσενικός στήνει κάπου την ομπρελλούα τζιαι θαυμάζει πόσο καλά την έστυσεν. Μετά. στέλλει το πιο μιτσή του κοπελλούι να φέρει μιαν πέτρα να την στερεώσουν. Εννα τον δεις να τζοιλέται όπως το λέσσιη χαμέ τζιαι να κάμνει πως τζοιμάται αλλά κατακρίβειαν το μάτι του εν ππιρίλα τζιαι θωρεί κόλους τζιαι βυζιά. Το δέρμα του εν ξεχωρίζει που την τρίχα του γιαυτό τζιαι φαίνεται μουζουρής. Η παντοφλούα εν παντοφλούα όμως. Οι παντόφλες τύπου τάνγκα εν άβολες, ενώ οι παντοφλούα  η μονοκόμματη με το 4-5 εκατοστά ύψος είναι must.  H Love Cyprus τζαι η Dolphin είναι πρώτες σε προτίμηση.

  

Η-κλίκκα


Εν μια παρέα αντρών που εν αχώριστοι. Όπου πάει ο ένας παν ούλλοι. Επείνασεν κάποιος; πινούν ούλλοι. Εννα βουτήσει κάποιος; Βουτούν ούλλοι. Εν όπως την έκφραση ένας για όλους όλοι για έναν (αλλά καμία σχεση).  Παν σε οργανωμένους τόπους που κάθε πέντα λεπτά εννα έρτει η σερβιτόρα να τους ρωτήσει τι θέλουν , ενοχλούν με χαζές ατάκες τζιαι χαχανίζουν. Επίσης τα στρώματα ένεν τα συνηθισμένα τα μπλέ αλλά υπερπαραγωγή (ξύλενα με διακόσμηση άσπρη μέχρι cream). Μάλλον ήρταν ούλλοι μαζί με ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο επιβάλεται να είναι πολυτελείας (οτιδήποτε απο Αudi τζιαι πάνω τζιαι ας εν της τράπεζας). Φορούν ρολόι διαμέτρου 46mm(τοίχου) το οποίο είναι αδιάβρωχο τζιαι φορούν πάντα γυαλιά ήλιου (είτε τα Carrera είτε οποιοδήποτε άλλο με καθρέφτες(ojo?).



Βέβαια υπάρχουν τζιαι οι κανονικοί άντρες που εν ακκομπλεξάριστοι τζιαι εν φακκούν πεννιά για τις υπόλοιπες κατηγοριες που τους ντροπιάζουν. Έχουν ένα κανονικό σωματότυπο , ούτε πολλά γυμνασμένο αλλά ούτε με  πολλη σκεμπούα. Όλα μπαλαρισμένα, η τρίχα στην θέση της όπως πρέπει να είναι τζιαι η μπύρα εν μπύρα, εν έσσιει διατροφές, αμαρτίες τζαι πελλάρες (ούτε ΚΕΟ light).  Ο συνδυασμός του μαγιό τους είναι το πρώτο μαγίο που το αρμάρι με την πρώτη φανέλλα στο αρμάρι. Εν τους κόφτει να βάλουν αντιλιακή αμαν έβρουν μπροστά τους αλλά εν θα τη γυρέψουν.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προιόν της φαντασίας μου τζιαι έχουν πολλή σχέση με πραγματικούς ανθρώπους τζιαι καταστάσεις. Όποιος εθίχτηκεν καλά έκαμε τζιαι να αποταθεί στον Σπύρο που τον έσπειρε ή στο άγαλμα του Ζήνωνα όπως ελέαν οι παλιοί (διώ σας τζιαι επιλογή α!) Παρακαλείται ένας της τελευταίας κατηγορίας να έρτει να μου βάλει after sun (άκουσα τζιαι το γιαούρτι κάμνει καλό) τζιαι να με περιποιηθεί να φύουν τα εγκάυματα μου ως το Σάββατο που εν να ξαναπάω θάλασσα.

ΥΣ. Σαν έρκεσαι σταμάτα σε κανένα περίπτερο τζιαι πιάσε αντηλιακή γιατί εν έχω. Γράψε τα πάνω μου!