Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Χωρίζω

Έκαμα πολλή υπομονή, ετράβησα πολλές φορες πίσω, έδειξα κατανόηση, εσυγχώρεσα, έριξα τον εγωισμό μου, εγίνικα ρεζίλι αλλά τίποτε. Εν αλλάσσει. Εν με θέλει. Συνέχεια έχουμε τες ίδιες ιστορίες, τζιαι στην τελική εγώ τρώω την φάκκα. Ούλλοι συμβουλέυκουν με να χωρίσω, τζιαι ότι εν μου αξίζει. Εγώ όμως πάντα εφοούμουν ότι εν να με πειράξει, τζιαι εν θα το αντέξω, εν να κλαίω να οδύρομαι ούλλη μέρα.  Εν τόσο τζαιρό που είμαστε μαζί. Αλλά μετά το σημερινό, δεν πάει άλλο.

Όπως σας είπα τζιαι παλιά, πάω δουλεία με το λεωφορείο. Σήμερα εκτός που με εκνεύρισε ο λεωφοριατζής επειδή έκαμε δέκα ώρες να μας πάρει, αποφάσισε στην στάση που κατεβαίνω να μεν την κάμει τζιαι να φατσίσει γυρό. 8 επρεπε να ήμουν δουλεία. 7:59 αποφάσισε να μας κατεβάσει. Να σε καλά ρε παρέα, εν θα μείνει πάνω μου (ένα σε βάλω στη λίστα με τζιήνους που θέλω να τσιλλήσω μια μέρα). ΟΚ έχω 1 λεπτό να βρεθώ στη δουλεία σαν έχω 10 λεπτά περπάτημα. Ναι καλά…Εσωθήκετε τωρά.  Έβαλα το ‘Thunderstruck’ των AC/DC να πιάσω ρυθμό.

Επροχώρουν με αρκέτα γλήορο ρυθμό ώσπου τζιαι ένιωσα ότι κάτι πάει ‘Χ’. Εν έδωσα σημασία. Μετά όμως το περπάτημα μου εβάρεσε. Επιάσαν μας τα χρόνια λαλώ που μέσα μου. Κοιτώ κάτω τζιαι τι να δώ; Εξυκόλλησε η σόλα του τακουνιού μου. Κακή μου τύχη τι σου έκαμα πάλε;; Γιατί με εκδικείσαι; Bad Luck μου; Πάλε ήρτες σε εμένα; Εκολόσηρνα το, ώσπου κοιτώ πίσω μου τζιαι η σόλα έμεινε 5 μέτρα πιο πίσω μου. Επήα τζιαι εσύναξα την. Αντί να με κουβαλά η σόλα εκουβάλουν την. Με τη σόλα στο σσιέρη έφτασα γραφείο όπως την πελλή. Εκαρτέρουν ως το lunch break να πάω να αγοράσω παπούτσια. Η όλη υπόθεση έχτος τα νεύρα, την ταλαιπωρία τζιαι το γέλιο που έσειρα έκατσεν μου τζιαι 50 ευρώ.

Τζιαι μετά που το σημερινό αγαπητέ μου αναγνώστη χωρίζω επίσημα που την κακή τύχη. Να πάει στο καλό τζιαι να με αφήσει ήσυχη. Εγώ έτσι μουσκουρούθκια εν τα θέλω.

Έτσι, χωρισμένη που την τύχη,  έπιασα email την πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που κάμνει η εταιρία μου. Εθκίαβαζα το με μεγάλη χαρά (όπως που πιάνεις kinder αυκό τζιαι στήνεις το δωρούι) ώσπου είδα μια λέξη τζιαι επανικοβλήθηκα. Την λέξη ‘συνοδός’. Oh god, που να τον έβρω; Εν θέλω να τον έβρω. Γι’ αυτό εσκέφτηκα την εναλλακτική λύση.


Ζητείται συνοδός για 3-4 ώρες, κουστουμαρισμένος, να έρτει να με πιάσει που σπίτι, να μου βάστα το σσιέρι ώσπου να κάτσω στο τραπέζι, να κάμνει τον χαρούμενο, ότι πω να συμφωνεί τζιαι να μου λαλεί ότι με αγαπά τζαι να ξέρει τανγκό (υπάρχει και στο Youtube tutorial). Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους κλείσω interview

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Με ή χωρίς?

Ξέρω το είμαι χασημιά τον τελευταίο τζιαιρό. Eν τζιαι εν ότι κάμνω κάτι ιδιαίτερο. Απλά κάμνω 24ωρα power naps. Eξύπνησα τωρά όμως τζιαι έχω μιαν απορία. Ο κόσμος χάνετε και το μουνί ξυρίζεται αλλά σήμερα θα ασχοληθώ με τρίχες!

Εσκέφτουμουν ότι εδώ και κάμποσα χρόνια, η τρίχα στο στήθος, η χρυσή καδένα τζιαι το γκρικ λάβερ λουκ ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Η μητέρα φύση εχάρισε σε ούλλους μας τες τρίχες, κάποιους σε μεγάλη ποσότητα όπως τον King Kong τζιαι άλλους πιο λλίες όπως τον Justin Bieber. Εγώ βρίσκω το απόλυτα αρρενωπό, να έσιει ο άντρας τρίχες στο στήθος. Ναι, αρέσκουν μου οι άντρες με τρίχες. Τζιαι εν εννοώ την μόδα που εσηκώσαν κάτι trendηδες που αφήνουν γένι (grooming) τζιαι τα άλλα ούλλα ξιουρίζουν τα.
Ρε στάζει τεστοστερόνη λαλώ σου!..

Πάω παραλία (τον περασμένο μήνα) τζιαι χώννουμαι ποτζιή ποδά επειδή οι αρσενιτζοί εν έχουν τρίχα πάνω τους. Φοούμε ότι ένα γυρίσουν τζιαι να μου πουν "Καλώς την αρκούδα". Άσ' το, μεγάλο προβλήμα...

Λυπούμαι ιδιαίτερα τους λίους άντρες που μας εμείναν γιατί η μόδα εν τους λαμβάνει υπόψη. Δηλαδή ήντα τριχορατσισμός εν τούτος; Παν να αγοράσουν μια φανέλα –ένα τισέρτ ρε αρφέ μου– τζιαι τι βλέπεις; Ούλλα εν V (for Vendetta)...
Mετά βρίσκουν κάτι σαν τούτη τζιαι σχιέρουνται ότι έσχει ωραία στάμπα.


Αλλα άτε κάτσε να τους πείσεις ούλλους μετά ότι ενεν τα μούσια σου ή οι τρίσχες σου, αλλα ένα σχέδιο.

Το σχειρότερο έιναι ότι ούλλες θέλουν άντρα με γένια, τζιαι αρκέφκουν τες αναρτήσεις, τα λαικς  τζιαι τα hashtags στο Ιnstagram του τύπου #menwithbeard #sexy #moustache #beard #likesforlikes #fashion #followme. Αλλά αν δουν ότι έσχει τζιαι αλλού τρίσχες αρκέφκουν τα #yiaks #disgusting #cantstandthis τζιαι ότι μαλακία σκεφτούν.

Έτσι, δημιουργούνται τους τραύματα είτε ψυχολογικά είτε σωματικά τζιαι παίρνουν δραστικά μέτρα οι καημένοι οι άντρες, με το δίκαιο τους. Κόφκουν το πρόβλημα που την ρίζα. Παν στο LIDL τζιαι αγοράζουν μέλι (όι τζιήνο που τρώεται, το άλλο) τζιαι φωνάζουν καμιάς φίλης τους να έρτει να τους τες κάμει. Βαστάτε γερά εν πολλής ο πόνος!

Αν βαστούν λεφτά παν τζιαι κάμνουν τες λέιζερ. (and this is the awkward moment που νιώθω complex).


Μετά που τόσο πόνο, που τους άκουσε η μισή η γειτονιά, που ερίξαν τον αντρισμό τους για να γίνουν πιο άντρες φκαίνουν στο επόμενο ραντεβού τζαι η πρώτη ερώτηση που τους κάμνουν είναι  ‘Μα ξιουρίζεις τες τρίσχες σου; Είσαι τίποτε μετροσέξουαλ;


Εεεε άτε, εν βρεθετε η ίσσια σας. Εσπάσαμεν τους. Τζαι δαμέ εν η απορία μου. Ξέρουμε τι θέλουμε εμείς οι γενέτζες; 

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Που πάμε ρε?

Λάρνακα,
η πόλη της ησυχίας,
η πόλη του τρόμου,
η πόλη των πελλών,
Κατα τ’αλλα η πιο όμορφη πόλη.

Ναι είμαι σκαλιώτισσα, μάντισσα, τζιαι ναι η λάρνακα εν χωρκό τζιαι ναι αμαν κατουρίσει ο στρούθος πνιούμαστε! Με βάση ούλους τους χωραΐτες τζιαι τους Λεμεσιανούς ζούμε σε καλύβες, ανάφκουμε φωθκιά με τες πέτρες τζιαι τζοιμούμαστε χαμέ! Το συνώνυμο του σκαλιώτη είναι οι homo sapiens.

Ενεν τούτο το θέμα μoυ όμως. Το θέμα είναι ότι ενώ ‘5-6’ πλάσματα είμαστε τζαι άρεσκεν μας η πόλη μας όπως είναι, ξαφνικά σκοτωνούμαστε μόνοι μας. Η πόλη μου μοιάζει με το Τέξας. Αν σου κάμει κάτι κάποιος, ή πειράξει κάποιον δικό σου, ή πιάσει σου την ‘κορού’ σου, πάεις τζιαι μασσιαιρώνεις τον. Αλλά πρόσεξε, όι απλά να τον χτάρεις νάκκον, πρέπει να τον φκάλεις total loss. Αν δεν τα καταφέρεις τότε σιγά τα νεύρα που είσχες. Επίσης πρέπει ναν με μασσιαίρι, ουτέ καν της κουζίνας αλλά των ειδικών δυνάμεων. Τα λόγια, οι ξιτιμασιές, τα μαλλιοτραβήματα τζαι οι ππουνιές εν παλιομοδίτικα. Τζαι τζιαμέ που τον περασμένο μήνα εν εμπορούσα να το χωνέψω ότι οι μουσουλμάνοι του ISIS αποκεφαλίζουν αθρώπους, ξαφνικά εβρέθηκεν ένας δικός μας, κυπραίος, χριστιανός, σκαλιώτης τζαι έσφαξεν τον μιτσί.

Να το ξαναπώ πέρκι μου το χωνέψω. Τζιαμέ που τον περασμένο μήνα εν εμπορούσα να το χωνέψω ότι οι μουσουλμάνοι του ISIS αποκεφαλίζουν αθρώπους, ξαφνικά εβρέθηκεν ένας δικός μας, κυπραίος, χριστιανός, σκαλιώτης τζαι έσφαξεν τον μιτσί.

Άτομα που εκάθουνταν στο δίπλα τραπέζι στα μέρη που συχνάζεις, την επομένη εν νεκροί ή συλληφθέντες για φόνο. Τζιαι να αντιλαμβάνεσαι μετά ότι ενώ εσύ πάεις χαλαρός και light κάπου  μπορεί να έρτει ένα μασσιαίρι να σε έβρει.
Εγίνηκεν φόβος τζιαι τρόμος να κυκλοφορήσεις. Προσπαθώ τζαι εγώ να ρίξω το φταίξιμο σε κάποιον αλλά εν είμαι σίουρη ποιόν να φταίξω.

Εχαλάσαμε..

Εχάσαμε την επικοινωνία τζιαι εγίναμε expert της βίας.


Που πάμε;


Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ANTI-vegan & ANTI-vegetarian

Έπιαν με το παράπονο εχτές στη δουλειά επειδή, για να γιορτάσουμε ένα γεγονός, εφέραν cake gluten free’. Εκατάλαβες θκειά Χρυστάλλα; Ξίαστο αλεύρι που έξερες. Όπως τζαι νάσιει ήταν απαίσιο.

Νομίζω μόνο οι ψυχοπαθείς ή τζιήνοι που έχουν πρόβλημα νοητικό τζιαι νομίζουν ότι βαστούν τον θεό που τα @@ είναι vegans ή vegetarians. Να μου στερούν εμένα -την δήθεν normal-το δικαίωμα  να χαρώ το cake μου; Να σσιέρουμαι ότι εν θα βάλω κιλά αντί να σσιέρουμαι ούλλην την απόλαυση;

Έχω τα μαζί σας κύριοι vegans! Τι εννοείτε τρώτε μόνο χόρτα; Το χόρτο το πίνουμε δεν το τρώμε που λαλεί ο λόος. Μα που τζιήνα που τρώων το φαί μου; Φαρμακόνουμε κάθε χρόνο δισεκατομμύρια ζώα τζιαι έντομα που τους ψεκασμούς για να φάεις κραμπί; Είσαι σχελώνα;

 Γιατί τους πιάνει τουτη η βλακεία μόλις περάσουν την εφηβεία; (οι άντρες αρκούν θέμας). Δηλαδή εφάτε εσπάσατε τζιαι τωρά παίζετε τους αντάρτες δίχα κλέφτικο; Αν δεν ετρώατε το κρέας σας ή το ψάρι να πιάτε προτείνη, να πιείτε το γάλα σας για να πιάσετε ασβέστιο τωρά ήταν να ήσασταν έτσι; Μπορεί να μεν εκαταφέρνατε να επιβιώσετε τζιαι θα μας εκάμνατε τζιαι καλό γιατί θα ελλιανήσκατε!

Να δείτε όμως που έχουν τζιαι ‘world vegetarian day’ 1η του Οκτώβρη. Χαα...σιγά μεν έχουμε τζιαι ανάγκη για έτσι μέρες. Εμείς έχουμε την καθαρα Δευτέρα τζαι τζήνην ως τες 3 το απόγευμα. Αλλα το κρέας τιμούμεν το κάθε μέρα σχεδόν.

Τζιαι αρκεφκουν ‘’ Ιουυυ, πώς το τρώτε τούτo; Κάποτε ήταν ζωντανό’’. Δίπλα που τους κοπτήρες έχουμε κάτι μητερά δοντάκια που ονομάζονται κοινόδοντες. Γιατί άραγε; Για να τρώτε κορμό του δέντρου;

Να σας πω τζιαι κάποια πράματα που εν τα εξέρατε μαλλον ως τωρά.

-Οι vegans εν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικά επειδή περιέχουν Latex το οποίο είναι milk protein. Άκουσον άκουσον. Ευτυχώς που εν νεκατσιούν τζαι το άλλο κομμάτι κρέας....

-Επίσης ούτε το μέλι τρων. Λαλούν σου… φίλε μου, το μέλι φτιάχνουν το οι μέλισσες για να έχουν να φαν τον χειμώνα τζιαι εσύ σαν εθελότυφλος ειδιστής πάεις τζιαι κλέφκεις τους το; Εμμ ναι!!

- Κάποια είδη ζάχαρης εν τα τρων, όπως τη λευκή ζάχαρη.  Η Λευκή ζάχαρη παίρνει το χρώμα της από τη διαδικασία διυλίσεως που συχνά περιλαμβάνει τη χρήση των οστών char, δηλαδή ακόμα τζιαι αν δεν είναι άμεσα ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, δεν είναι vegan. Λευκή ζάχαρη ή λευκή σκόνη. Προτιμώ τη ζάχαρη.

-εν τρων πίσσες, marshmallows κτλπ.  Τούτες η δαιμονικές απολαύσεις κατασκευάζονται τυπικά με ζελατίνη, το οποίο είναι κατασκευασμένο από κολλαγόνο που προέρχεται από ζωικά υποπροϊόντα.

- ούτε sauce ή dressings για σαλάτες χρησιμοποιούν. Περιέχoυν  γαύρο.

- ούτε chips τρων γιατί πολλές μάρκες, ειδικά γεύση μπάρμπεκιου, περιέχουν λίπος κοτόπουλου.

- τούτον εν θα το πιστέψετε. Ακόμα τζιαι πράγματα που εμείς γνωρίζουμε ότι προέρχονται από τη Μητέρα Γη,  στην πραγματικότητα  κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό. Μιλώ για τον  χυμό πορτοκάλι.  Είναι εμπλουτισμένα με επιπλέον ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προέρχονται από ψάρια.

Εκατάλαβεν σας τζαι το Mcdonalds τζαι κάμνει σας veggie burger. Επίσης είσαστε τόσο κολλημένοι όπως τζιήνους που κάμνουν crossfit (ναι εννα έρτει τζαι εσάς η σειρά σας).

Γενικό συμπέρασμα; Κάθε φορά που εν τρώτε μπριζόλα τζιαι τρώτε μανιτάρια, αφήνετε άστεγα 5 στρουμφάκια. ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!